23948sdkhjf

RS Components blir Glenairs digitala distributionspartner

| Medlemsnyhet | Företag RS Components A/S

Snabb tillgång till nya anslutningsprodukter med försvarsstandard

Juli 2018RS Components (RS) har tecknat ett officiellt avtal om att bli en digital partner till den ledande tillverkaren av anslutningslösningar Glenair i EMEA- och APAC-regionerna. 

Glenair specialiserar sig på försvarsgodkända, industriella och kommersiella produkter för användning i tuffa miljöer. Företaget tillverkar en mängd olika kontaktdon, kontaktkåpor, kabelmonteringar och tillbehör på sin huvudanläggning i Glendale, Kalifornien och på anläggningar i Storbritannien och Italien, och de använder kvalitetshanteringssystemet ISO 9001 för sina processer. 

RS har handlat med Glenair i många år och lagerför för närvarande över 500 Glenair-produkter, främst Micro-D-kontakter och runda kontakter riktade till försvarsmakter och industriella marknader. 

Eric Smith, Vice President of Interconnect and Emech på RS, kommenterade: ”På RS har vi ett nära samarbete med viktiga tillverkare som Glenair för att leverera de produkter som ingenjörer och kontraktstillverkare behöver, där och då de behöver dem. Det här nya avtalet stärker relationen mellan våra varumärken och låter RS presentera de senaste Glenair-produkterna snabbt. Vi har nya produktlanseringar planerade inom det innevarande budgetåret.” 

Tony Birks, Managing Director på Glenair, Storbritannien, sa: ”Det här nya avtalet fördjupar vårt engagemang för den enastående digitala distribution som RS erbjuder. Både nya och befintliga Glenair-kunder kommer att dra nytta av vårt ännu tätare samarbete.”

 

Medlemsnyhet

Företag
RS Components A/S

Nattergalvej 6
2400 Köpenhamn
Danmark
RS Components A/S

Sänd till en kollega

0.075