23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

JUMO - Portabelt mätsystem för AMS2750 och CQI-9

JUMO:s mätsystem thermoCOR är ett kompakt system som uppfyller kravspecifikationerna för att utföra erforderliga SAT- och TUS-provningar.

Standarderna AMS2750 och CQI-9 beskriver kraven inom flyg- och fordonsindustrin rörande anordningar för termisk bearbetning, vilka används för värmebehandling. Nyckelkomponenten är ett kallt lödställe med mycket hög precision. JUMO thermoCOR har totalt kapacitet för upp till 12 fritt konfigurerbara termoelementingångar och fyra konfigurerbara universalingångar, till vilka enheter som resistanstemperaturgivare (RTD) eller tryckgivare kan anslutas.

Provningsutrustningen har kalibrerats av JUMO i det egna DAkkS-laboratoriet och uppfyller kraven avseende toleransgräns enligt normerna AMS2750 och CQI-9.

Pekskärmen möjliggör enkel hantering med olika processdisplaybilder. Manöversystem med master- och användarbehörighet gör att alla aktiviteter är lätta att förstå och att samtliga uppmätta värden kan inhämtas på manipuleringssäkert sätt. Data överförs via LAN eller USB-gränssnitt med kommunikationsprogramvaran JUMO PCC till utvärderingsprogramvaran JUMO PCA. Efter provning kan ett protokoll utarbetas.

Kunden kan välja att antingen köpa JUMO thermoCOR och utföra alla provningar separat, eller att ge JUMO i uppdrag att utföra provningarna. I så fall utför serviceavdelningen samtliga uppgifter åt kunden, till och med utarbetande av provningsprotokoll. Dessutom planerar JUMO alla nödvändiga omkalibreringar, så att inga tidsgränser missas.

JUMO Mät- och Reglerteknik AB
Lilla Garnisonsgatan 33
254 67 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562711712

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047