23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Enkel, Enklare, Enklast | Mono EZstrip excenterskruvpump

| Medlemsnyhet | Företag AxFlow AB

Excenterskruvpump EZstrip™ från Nov Mono har nu blivit ännu enklare med deras ständiga förbättringsprogram som gör att underhållet på plats är enklare än tidigare. Vi har reservdelar tillgängliga i lager så att du snabbt kan börja använda din pump.

Den unika och patenterade konstruktionen gör att du snabbt och säkert kan demontera hela drivlinan inklusive rotor, stator, axel, stång och tätning på bara några minuter och utan fysisk elektrisk frånkoppling.

Pumpens sugkammare är delbar vilket gör den enkelt kan rensa från exempelvis trasor. Pumpen levereras på bottenplatta och är designad för enkel MIP (Maintenance In Place), där Monos lösning för byte av stator och rotor innebär att underhåll enkelt kan göras på plats utan att röra pumpens röranslutningar.

Inga specialverktyg behövs. Driftparametrar påverkas ej.
Endast skruvnyckel och insexnyckel krävs för underhåll av pumpen. Pumpkonstruktionen har ingen inverkan på flöde och tryck.

Enkel uppgradering och utbytbarhet.
Du kan enkelt eftermontera pumpen i befintliga Compact-C och B-serie installationer eller uppgradera en befintlig EZstrip-pump eftersom man inte behöver koppla ur rörledningar till och från pump, vilket eliminerar demonteringstider.

Vill du veta mer? Ring oss på 08-602 22 00 så berättar vi mer eller maila kundservice@axflow.se

Klicka här för att läsa mer om Mono EZstrip excenterskruvpump


Skriv din kommentar
Inläggen nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.

Medlemsnyhet

Företag
AxFlow AB

Ostmästargränd 12
Box 90162
120 22 Stockholm
Sverige
AxFlow AB

Bilder och video

Sänd till en kollega

0.063