23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Kundanpassade systemlösningar- ett unikt sätt att jobba

Att Bürkert är en av världens ledande leverantörer av magnetventiler vet du kanske redan. Men visste du att ett av de områden där vi växer snabbast är inom kundanpassade systemlösningar? Vår VD Jonas Haesert berättar hur vi gör för att skapa maximalt värde för våra kunder.

En stor del av Bürkerts produkter är så nära ”plug’n’play” man kan komma. Men ibland krävs något annat. Till exempel kan projektet innebära en extra nivå av teknisk komplexitet, eller så har en anläggning väldigt specifika utrymmen som produkter behöver anpassas efter. Eller så är det något helt annat som gör att ett projekt kräver ”det lilla extra” – och det är då Bürkerts kundanpassade lösningar är som allra mest effektiva.

– Ofta kommer man långt med våra ”standardprodukter”, men när man adderar lagret av Bürkerts unika kompetens så blir möjligheterna till värdeskapande ännu större, säger Jonas Haesert, VD för Bürkert Sverige.

Globala systemhus
Kunder som vill skapa systemanpassade lösningar har till sin hjälp Bürkerts fem systemhus som är placerade i Tyskland, USA och Kina. Vid de olika systemhusen finns olika kompetenser som under ett och samma tak kan bistå med utveckling, testning och tillverkning.

Läs hela intervjun med Jonas Haesert, VD Bürkert Sverige.

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Vintrie
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031