23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Sensorlös hastighets- och frekvensövervakning UH 6937

Nu med ny säkerhetsrelaterad övervakning av rotationsriktning Förutom sensorlös hastighetsövervakning erbjuder UH 6937 nu även säker övervakning av fasföljden respektive rotationsriktningen hos motorer med 3-fas växelspänningar. Om motorn inte rör sig i önskad riktning stoppas och bryts driften på ett säkert sätt.

Nu med ny säkerhetsrelaterad övervakning av rotationsriktning

Hastighets- och frekvensövervakningen UH 6937 i SAFEMASTER S-serien är därför perfekt för applikationer där korrekt rotationsriktning är avgörande, såsom i automatiseringsprocesser, kompressorer, verktygsmaskiner och vindkraftverk.

Rotationsriktningövervakningen uppfyller PL d / Kat. 2 enligt EN ISO 13849-1 och SIL 2 enligt EN 61508 samtidigt som de tidigare säkerhetsrelaterade egenskapsdata PL e / Kat. 4 och SIL 3 för hastighets- och frekvensövervakning bibehålls.

Enheten kan användas på ett användarvänligt sätt via de fyra knapparna på framsidan och LC-displayen, vilket möjliggör enkel och tidsbesparande inställning - helt utan en dator. Upp till fyra driftlägen är möjliga för olika konfigurationer av överfrekvens, underfrekvens, fönsterområde och rotationsriktning. Om den inställda inställningen bryts, stoppar frekvensövervakningen dessa farliga situationer på ett säkerhet sätt. UH 6937 visar sina fördelar jämfört med frekvensomriktare med integrerade säkerhetsfunktioner när enkelhet, flexibilitet och säkerhet krävs.

Din Fördel
• För säkerhetsapplikationer upp till PL e / Kat. 4 och SIL 3
• Enkel och tidsbesparande installation utan PC
• Bekväm, menystyrd konfiguration via displayen på framsidan
• Minskar avbrottstid i produktionen genom omfattande diagnostikfunktioner
• Lätt att integrera i befintliga drivapplikationer
• För omvandlare upp till 1200 Hz

Power Automation Sweden AB
Svarvarvägen 20A
132 38 SALTSJÖ-BOO
Nacka kommun
Sverige
VAT nummer: SE5568708100

Sänd till en kollega

0.062