23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nevel – Din partner för klimatpositiv tillväxt

Världen behöver fler hållbara och kostnadseffektiva lösningar. Med sina skräddarsydda infrastrukturlösningar hjälper företaget energiintensiva kunder att bli konkurrenskraftiga.

I en lågkonjunktur fokuserar många industrier på sin kärnverksamhet, det vill säga producera produkter och utveckla dem efter marknadens behov. Ofta finns det inte tid till att ställa om sin energianvändning till en mer hållbar och energieffektiv energiproduktion. Det är här företaget Nevel kommer in i bilden. 

– Vi är möjliggöraren för den energiintensiva industrin. Vi kan designa, bygga, finansiera och drifta en hållbar energiproduktionsanläggning åt våra kunder. Vi tar samtliga projektrisker och investerar i en anläggning som passar kundens nuvarande och framtida behov. Kunder köper endast energi i den omfattning som behövs, säger Stefan Johnsson, Commercial Director på Nevel.

Nevel erbjuder framtidssäkra och ändamålsenliga lösningar för industri- och fastighetssektorn, som gynnar både sina kunder och det omgivande samhället. Oavsett om det handlar om vatten, värme, el eller cirkulär ekonomi hjälper de till att bygga den optimala lösningen.

– Tillsammans med våra kunder stöder vi omställningen mot en koldioxidneutral framtid. Vi hjälper våra kunder att uppfylla sina hållbarhetsmål inom förnybar energi, cirkulär materialhantering och optimala levnadsförhållanden.

På Nevel är hållbarhet en viktig drivkraft för hela deras verksamhet. De anser att det förbättrar säkerheten och välbefinnandet samt skapar konkurrensfördelar för både dem och deras intressenter. 

– Vi har åtagit oss att skapa en grön omställning och en klimatpositiv framtid där människor, samhällen och företag kan blomstra. 

Företagets löfte är nästa nivå av infrastruktur vilket innebär att det ska vara enkelt för den tunga och energiintensiva industrin att ställa om till hållbar produktion och energiproduktion. 

– Vi tar hand om allt från ”ax till limpa” och levererar energi som en tjänst. Vi vill vara en betrodd partner hos energiintensiva företag som vill ta sitt ansvar för att ställa om till ett hållbart samhälle med ökad konkurrenskraft, avslutar Stefan Johnsson.

 

Om Nevel:
-    Nevel är ett infrastrukturföretag som erbjuder framtidssäkra industriella och kommunala lösningar. 
-    Företaget har en årlig omsättning på 150 miljoner euro och sysselsätter 190 experter i Finland, Sverige och Estland. 
-    Nevel ägs av Ardian, ett världsledande investeringshus med tillgångar på 120 miljarder dollar.
-    Läs mer på nevel.se

Nevel AB
Vasagatan 28
111 20 Stockholm
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE559211-2394

Kontaktperson

FB
Fredrik Bjöörn
Head of Sales, Industrial business
+46 70 248 36 43 fredrik.bjoorn@nevel.com

Sänd till en kollega

0.031