23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Komfort och säkerhet med optimala fjädringssystem

Komfort och säkerhet är viktiga faktorer för maskinförare under långa arbetsdagar. HYDAC har skräddarsydda lösningar för era olika behov.

Våra experter inom fjädring har systemkunskaper och teknisk kompetens för att hjälpa er att hitta precis rätt lösning för er. 

Våra fjädringssystem hjälper till att:
• kompensera ojämn mark
• dämpa vibrationsbelastningen på föraren
• öka körstabiliteten

Upptäck våra olika produkter inom fjädring

HYDAC Axelfjädring
Genom de välintegrerade komponenterna från HYDAC kan lösningarna konfigureras exakt till er maskin. Det ger optimala fjädring för varje fordonstyp. Vi erbjuder intelligent styrning med smarta sensorer samt mjukvara och parametrering via display. Förarkomforten blir oberoende av belastningen.

HYDAC Hyttfjädring
Med den kompakta hydropneumatiska hyttfjädringen från HYDAC kopplas hytten fri från fordonschassit. Det ger minimala rullrörelser och stötar för maskinföraren. Ett intelligent fjädringsstag reglerar den dämpande kraften till hur körförhållandena ser ut och ökar på så sätt komfort och säkerhet.

HYDAC Bomfjädring
Med beprövade och testade system möjliggörs ett mer stabilt styrningsbeteende, förbättrad hantering och mindre mekanisk belastning. Säkerheten ökar medan stilleståndstider och slitage minskar.

🔍 Läs mer om våra lösningar inom fjädringssystem

👋 Varmt välkommen att kontakta oss för rådgivning eller mer information om våra lösningar inom fjädring.

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

HYDAC erbjuder:
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
info@hydac.se

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.048