23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Bürkerts lösningar för produktion och användning av vätgas

Vätgas som energibärare är av stor betydelse på vägen mot klimatomställning: det är koldioxidfritt och kan därför stödja den brådskande avkarbonisering som behövs – särskilt om det framställs från förnybara energikällor. För att kunna producera och använda grön vätgas på ett ekonomiskt sätt krävs dock säkra, underhållssnåla och framför allt effektiva anläggningar och system för att uppnå högsta möjliga totala effektivitet.

Kvalificerade väteexperter och välkoordinerade projektteam på Bürkert stöder dig i utvecklingen av din anläggning och följer dig i detta partnerskap hela vägen till storskalig produktion. Här levererar vi allt från energibesparande enskilda komponenter till testade delsystem, allt från en och samma källa, vilket gör det möjligt för dig att snabbt komma ut på marknaden med din tillämpning.

Vi har ett stort vertikalt sortiment. Därför kan vi uppfylla kraven för de enskilda utvecklingsstadierna av dina projekt och skala vår produktion i takt med att dina lösningar blir framgångsrika på marknaden.

Din garanti: våra produkters livslängd, stabila prestanda och design med bästa möjliga lämplighet och resurseffektivitet vid dess senare användning i åtanke. Många av våra produkter är resistenta mot material som används vid vätgasproduktion samt dess användning och distribution.

Läs mer om Bürkerts lösningar för produktion och användning av vätgas.

 

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Vintrie
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.046