23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

OEM Automatic's Pneumatikskola!

Pneumatikventiler finns överallt ute i den industriella branschen i form av exempelvis en pilotstyrning till en processventil som reglerar ett flöde, lufttillförsel till ett vakuumdon på en robotarm som lyfter kartonger, eller en av/på ventil till lufttillförseln åt en luftdriven bultdragare.

Oavsett om man stöter på det ofta i vardagen eller väldigt sällan så finns det lite olika begrepp som kan vara bra att veta om. I Pneumatikskolan fördjupar vi oss i olika slags funktioner, styrningar eller varianter på pneumatikventiler. Vi går även igenom spolkapslingar och vad du behöver tänka på när du väljer pneumatikventil till ATEX-klassade zoner. 

Vill du veta mer om:

  • Pneumatikventiler - för atexklassade zoner
  • Funktioner, styrningar och varianter
  • Vilken zoon din ventil är placerad i?
  • Spolkapslingar

 Se hit! Du hittar hela Pneumatikskolan HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.048