23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Energisnåla magnetventiler - minskar energiförbrukningen med upp till 40%

ASCO har släppt en ny serie magnetventiler, 256/356, som kombinerar kvalitet och prestanda i en kompakt design. Dessa ventiler är utformade för att klara högt arbetstryck samtidigt som de minskar energiförbrukningen med upp till 40% jämfört med föregående serie.

Den kompakta kroppen är upp till 10% mindre och 20% lättare än föregående modeller. Ventilerna är godkända för olika industristandarder och är även kompatibla med olika anslutningsmöjligheter och material, inklusive kompositmaterial som är motståndskraftigt mot kemikalier och godkänt för livsmedelskontakt. Med en IP67-klassad spole är de skyddade mot damm och vatten. Den nya serien erbjuder också enkel installation och möjligheten att byta mellan AC/DC-spole på 1/8”-varianten.

7 snabba fördelar:

  1. Högre arbetstryck
  2. Lägre energiförbrukning
  3. Kompakt design
  4. Tredjepartsgodkännande
  5. Motståndskraft mot kemikalier
  6. IP67-klassning
  7. Enkel installation

Läs mer HÄR!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.031