23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand nyöppnar i Boden för att möta krav från grön industriomställning

Den 2 april öppnar Hydroscand ny butik i Boden. I den nya, större butiken på Kopplingsvägen 6 kommer Hydroscand att erbjuda sina tjänster, ett bredare produktsortiment, sin mobila slangservice Hydroscand SlangExpress och en fullt utrustad verkstad.

Hydroscand stärker sin närvaro och möter de växande behoven från den industriella sektorn i Boden. Genom sin flytt den 2 april till nya större lokaler på Kopplingsvägen 6 kommer Hydroscand att erbjuda ett bredare och mer komplett produktutbud. Bland annat kommer utbudet av industrislang breddas för att möta efterfrågan från industrisatsningar i Boden med omnejd. Den tidigare Hydroscandbutiken i Boden drevs av franchisetagaren HydroNord. Nu öppnar Hydroscand en butik i egen regi.

– Just nu sker en jättestor grön industriomställning och det är därför av stor vikt för oss på Hydroscand att vara än mer närvarande för att tillgodose våra kunders behov och efterfrågan. Det är anledningen till vår satsning här i Boden, säger Andreas Holtrin regionchef i norra Norrland på Hydroscand AB.

– Vår nya butik kommer att vara betydligt större än tidigare och möjliggör att vi nu även kan erbjuda både verkstad och lokal mobil slangservice SlangExpress, vilket förbättrar vår tillgänglighet och möjlighet att leverera en än mer omfattande service till våra kunder, säger Andreas.

SlangExpress är Hydroscands mobila slangservice som hjälper deras kunder på plats där de befinner sig. Hydroscand SlangExpress är utrustad efter den lokala marknadens behov av slangar och ledningskomponenter, och andra produkter som efterfrågas. Alla servicetekniker som kör Hydroscand SlangExpress servicebuss har genomfört ett flertal olika säkerhetsutbildningar för att klara av de krav som ställs vid olika arbetsplatser och driftstopp. Utbildningarna höjer säkerheten för såväl Hydroscands servicetekniker som deras kunder. Att Hydroscand SlangExpress nu även utgår från Boden ökar tillgängligheten samt möjliggör snabb och smidig kundservice. Det är en stor fördel för Hydroscands alla kunder, och speciellt industrier där driftstopp kan bli mycket kostsamma och ha en stor miljöpåverkan.

Hydroscand ser fram emot att öppna sin nya butik och välkomnar sina kunder till den nya butiken och fortsätt leverans av högkvalitativa hydrauliska och industriella komponenter, med fokus på kundservice och hållbarhet. Flytten till större och egna lokaler i Boden kommer att förstärka Hydroscands förmåga att snabbt och effektivt möta upp kundernas behov, och fortsätta att leverera på sitt löfte om pålitlighet, tillgänglighet och praktiska lösningar.

Läs mer om Hydroscand.

Läs mer om Hydroscand SlangExpress.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Kontaktperson

PN

Sänd till en kollega

0.031