23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand lanserar ny sugslang för att möta behov hos slamsugningsbranschen

Hydroscand AB, en ledande leverantör av hydrauliska och industriella komponenter, lanserar Polar Flex, en ny sugslang som är speciellt utformad för de krävande behoven inom slamsugningsbranschen.

För att möta de ständigt föränderliga behoven hos sina kunder inom slamsugningssektorn introducerar Hydroscand Polar Flex 1508-50, en sugslang som erbjuder enastående flexibilitet och smidighet över ett brett temperaturområde. Med sin unika triangulära spiral ger slangen exceptionell flexibilitet samtidigt som den har en slät yta. Denna innovativa egenskap säkerställer att slangen smidigt glider över olika ytor, vare sig det är asfalt, sten eller gräs, vilket är en betydande fördel vid slamsugning.

– Vi är mycket stolta över att presentera vår nya sugslang, Polar Flex. Slangen är resultatet av vårt åtagande att kontinuerligt erbjuda lösningar som uppfyller och överträffar våra kunders behov och förväntningar. Slangen är utformad för att tåla fullt vakuum och är tillverkad av ett material som gör den olje- och fettbeständig, vilket ger våra kunder en pålitlig och hållbar lösning för alla deras slamsugningsbehov, säger Oskar Wilhelms försäljningsansvarig inom lågtryck på Hydroscand AB.

Hydroscand fortsätter att ligga i framkant när det gäller att tillhandahålla innovativa och kostnadseffektiva lösningar för hydraulik och industriella komponenter. Lanseringen av Polar Flex är ännu ett bevis på företagets engagemang att ständigt förbättra och utveckla produkter och tjänster för att bättre möta kundernas behov, denna gång inom slamsugningsbranschen.

Läs mer om Polar Flex, 1508-50.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Kontaktperson

PN

Sänd till en kollega

0.031