23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi har lösningar för framgångsrik Clean-in-Place

I tillämpningar med mycket höga hygienkrav, t.ex. inom läkemedels- eller livsmedelssektorn, har Cleaning-in-Place (CIP) en särskilt viktig funktion. Samtliga ledningar och rör måste med jämna mellanrum spolas igenom med ett rengöringsmedium för att avlägsna bakterier och kemiska och biologiska avlagringar samt förhindra spridningen av mikrober, för dessa kan påverka produktkvaliteten negativt.

För att säkerställa en fullständig rengöring av behållare, ledningar och rör använder man fasta eller flyttbara installationer för en tillräcklig genomspolning av anläggningen med vatten eller ett basiskt, syrahaltigt eller desinficerande rengöringsmedium. Högprecisa sensorer och ventiler leder mediet dit det behövs och medger en effektiv rengöring (CIP).

Komponenter för din Cleaning-in-Place-process (CIP)

För en ren Cleaning-in-Place-lösning (CIP) behövs inte bara den rätta blandningen av rengöringsmedier utan även tillförlitliga komponenter. För detta erbjuder vi olika processventilsystem, sensorer och ventilblock för friktionsfritt fungerande förlopp i dina tillämpningar. Det sträcker sig från exakt reglerad matning av rengöringsmediet till automatisering och kvalitetskontroll. För dina Clean-in-Place-krav (CIP) en ren angelägenhet.

Säker matning av CIP-vätskor
Våra processventiler ansvarar för en säker fördelning av olika vätskor. Beroende av de hygieniska kraven och av uppgiften kan olika ventiltyper som membranventiler, magnetventiler och doseringspumpar komma till användning. Vid behov kan även kompletta ventilblockslösningar förverkligas. Vi hjälper gärna till vid valet av passande komponenter för din individuella situation. Kontakta oss så hittar vi tillsammans den passande lösningen.

Se våra idealiska lösningar för CIP på vår hemsida.

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Vintrie
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Sänd till en kollega

0.063