23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Minska spill och spara vatten!

Läs mer om piggingsystemet som minskar vattenförbrukning och spill. Ta steget mot en mer hållbar och kostnadseffektiv rengöringslösning idag!

Varför välja ett piggingsystem?

  • Sparar vatten: Genom att använda piggingsystem minskar du vattenförbrukningen avsevärt. Varje droppe räknas när vi tar ansvar för våra vattentillgångar och miljön.
  • Minskar spill: Med ett piggingsystem minimerar du produktsvinnet. Upp till 95 % av produkten i rörsystemet kan tillvaratas vid både produktbyte och rengöring.

Är detta något för dig?

Är du redo att ta steget mot en mer hållbar och effektiv produktionsprocess? Om du är verksam inom områden som mejeri & matproduktion, pharma & kemisk industri, djurfodertillverkning, bryggeri & dryck, tillverkning av hygienartiklar, eller tillverkning av rengöringsmedel för hemmet – då är piggingsystemet definitivt något för dig!

Kontakta oss nu för att lära dig mer och ta det första steget mot en mer hållbar framtid för din verksamhet. Läs mer HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

 

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.031