23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hydroscand växer och flyttar till större lokaler i Västerås

Måndagen den 18 mars öppnar Hydroscand ny, större butik i Västerås. Den nya butiken ligger på Strömledningsgatan 3, vägg i vägg med den tidigare lokalen.

Efter intensivt arbete är det äntligen dags för Hydroscand att slå upp dörrarna till sin nya butik i Västerås. Den nya butiken ligger på Strömledningsgatan 3, vägg i vägg med den gamla butiken. Den nyrenoverade lokalen är anpassad för att erbjuda högkvalitativ service som möter kundernas behov i Västerås med omnejd. På nära 1500 kvm inryms förutom butik även lager, produktion och en stor servicehall.

– Vi har för länge sedan vuxit ur våra gamla lokaler, som jag var med och flyttade in i för snart tjugo år sedan, så nu är det fantastiskt roligt att äntligen kunna bjuda in våra kunder till en ny större lokal, säger Lars Forsberg, regionchef i Västmanland på Hydroscand AB.

Arbetet med att hitta en ny lokal i Västerås har pågått en längre tid och bitarna föll på plats när möjligheten att ta över grannlokalen dök upp.

– Med en butiksyta på nära 400 kvm öppnas helt nya möjligheter att presentera bredden i vårt sortiment av slang och ledningskomponenter. Våra kunder kommer nu få omedelbar tillgång till ett stort sortiment av industrislang och även ett större butiksortiment, säger Linus Eriksson, platschef på Hydroscand i Västerås.

Hydroscands nya lokaler i Västerås innefattar en servicehall på närmare 30 meter. Det skapar möjlighet att ta in fler fordon för att utföra arbeten som tidigare utfördes utomhus, bland annat montage av centralsmörjning samt service på hydraulik och pneumatiksystem. Det är en förbättring för både Hydroscands servicetekniker och kunderna i Västerås med omnejd.

När Hydroscand nu tar steget in i sina nya lokaler på Strömledningsgatan 3 i Västerås, markerar det inte bara en fysisk förändring utan även ett åtagande att fortsätta erbjuda högkvalitativ service och vara en pålitlig partner till sina kunder. Med en modern butiksyta och en imponerande servicehall skapar Hydroscand en miljö där kunder i Västerås med omnejd kan förvänta sig en effektiv och professionell service och inspirerande butiksupplevelse.

Besök butiken i Västerås.

Hydroscand AB
Box 401
Besöksadress: Bogårdsvägen 43
128 06 Sköndal
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5561307124

Kontaktperson

PN

Sänd till en kollega

0.047