23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Framtiden för kontaktfri flödesmätning

Beprövat, innovativt och tillförlitligt sedan många år inom industrin: Optimera din flödesmätning med den hygieniska flödesmätaren typ 8098 FLOWave från Bürkert och lyft dina industriella processer inom läkemedels- och biotekniken samt livsmedelsindustrin till nästa nivå!

Det här ändrar allt för läkemedels- och livsmedelsindustrin

Letar du efter snabbare och mer tillförlitliga processer för att optimera produktionen och prestanda på dina skids, din anläggning eller maskin? Med flödessensorn FLOWave reducerar du inte bara installationstiden och underhållstiden, övervakar flera parametrar med en enhet och undviker onödigt spill – du tjänar även på mindre mått och en maximalt hygienisk och slitage fri drift!

Mångsidig flödesmätning av vätskor i din process
Användningen av FLOWave är avsedd för tuffa hygieniska krav, t.ex. inom läkemedels- och livsmedelsbranchen: Tack vare den höghygieniska konstruktionen och användning av en innovativ mätprincip ges helt nya möjligheter för en kontaktfri flödesmätning och optimering av dina processer!

Om det gäller tillverkning och fördelning av WFI, läkemedelsvatten eller högrent vatten, om rengöringsprocessern (CIP) samt påfyllningsprocesser för vätskor (även medier som inte har någon konduktivitet, t.ex. alkohol) eller även matolja: Även du kan tjäna på fördelarna som FLOWave innebär för din läkemedels- eller livsmedelstekniska produktionsprocess!

 

Besök vår hemsida för ännu mer information om hur FLOWave kan förbättra era processer.

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Vintrie
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.079