23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Beckhoff välkomnar Peter Edin till teamet

Vi ser en ökande efterfrågan på smarta automationslösningar och utökar därmed vår kompetensbank i Sverige.

Vi är glada att meddela att Peter Edin stärker vårt Stockholmskontor genom att ansluta sig till vårt säljteam. Peter tillträder den 4 mars rollen som Area Sales Manager. Dagens snabbt föränderliga marknad kräver större flexibilitet för tillverkningsindustrin och vi ser en fortsatt ökande trend och efterfrågan på smarta, effektiva automationslösningar. Därför ser vi det som ett naturligt steg att utöka vår kompetensbank med ytterligare en säljroll i Sverige.

Peter har arbetat cirka 15 år i automationsbranschen – under 10 år låg fokuset på programmering och under de senare 5 åren har han arbetat i en teknisk säljroll, så vi ser att hans erfarenhet och kompetens kommer vara en värdefull tillgång både för regionen och för hela Beckhoff Automation Sverige.

 

Om Beckhoff Automation

Beckhoff Automation levererar öppna automationsprodukter baserade på beprövad teknik som gör att kunder kan implementera dem i avancerade system snabbare och till en lägre totalkostnad än traditionella PLC och MotionControl-system.

Produkterna kan användas separat eller tillsammans i ”sömlösa” system för alla typer av applikationer. Beckhoffs ”New Automation Technology”-filosofin står för universella och öppna styr- och automationslösningar. De används i hela världen, i en rad olika applikation från CNC-maskiner till intelligent fastighetsautomation. Beckhoff kan idag ge sina kunder ett fullt utbud av produkter inom både hårdvaru- eller mjukvarubaserade styrsystem. 


Beckhoff har ett tätt försäljningsnätverk av dotterbolag och distributörer över hela världen. Det svenska dotterbolaget, Beckhoff Automation AB har sitt huvudkontor i Malmö.

Läs mer på www.beckhoff.se

Beckhoff Automation AB
Östra Hindbyvägen 70
213 74 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5566225107

Kontaktperson

Jessica Johansson
Marknadskoordinator
+46 406718157 jessica.johansson@beckhoff.se

Sänd till en kollega

0.094