23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Minska CO2-utsläpp - spara energi med effektiva vattenkylsystem

HYDAC är expert inom energieffektiva kyllösningar.

Dagens industrier står inför stora utmaningar, från den gradvisa omställningen till e-mobilitet till kraven på att göra hela produktionskedjan mer hållbar. Huvudmålet är att sänka miljöpåverkan på varje komponent och varje enhet som tillverkas, från inköp av miljövänlig energi och minskning av energiförbrukning, vattenförbrukning och andra medier, till avfallsreduktion, minskade utsläpp av CO2 och lösningsmedel.  

Står din industri inför en omställning? HYDAC hjälper dig att byta till effektiva vattenkylsystemvattenkylsystem på verktygsmaskiner. 

Ombyggnaden av kylsystem har följande fördelar:

  • Resursbevarande
  • Kostnadsoptimering
  • Snabb avbetalning
  • Flexibla systemlösningar

Läs mer om vattenkylsystem och ta del av ett case

------------------------------------------------------------------

HYDAC erbjuder:
Komponenter och lösningar inom hydraulik, filter, elektrifiering, system och servicepartners sedan 1963. Söker du partner inom e-mobilitet, vi arbetartillsammans med dig för att hitta de rätta lösningarna för era mobila maskiner. Vi är gärna med från början när en mobil maskin ska elektrifieras. Vi har kompletta lösningar för hela drivlinan, såsom elmotorer, batterier, kylsystem och styrsystem.

HYDAC AB
Domnarvsgatan 29
16353 Spånga Sweden
www.hydac.se

Följ oss gärna på  Linkedin & Youtube för mer spännande innehåll från HYDAC.

 

--> Besök oss på Underhållsmässan i Göteborg monter C04:42 där vi bland annat berättar och visar mer om möjligheter till energibesparing, vätskekonditionering och hållbara lösningar. HYDAC har lång erfarenhet och en mängd produkter och lösningar inom vätskehantering under namnet Fluid Engineering - FE, som vi kommer presentera närmare, som ett hållbart koncept med minskad energiförbrukning och CO2-utsläpp som ger en förlängd livslängd av vätskor och minskat maskinslitage.
Välkommen att besöka oss - hämta gärna din biljett här

 

Hydac AB
Domnarvsgatan 29
163 53 Spånga
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5562061324

Kontaktperson

AI

Sänd till en kollega

0.031