23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Papenmeier och Lumiglas-sortimentets hos OEM Automatic!

Vi på OEM Automatic presenterar stolt vår nya tillverkare Papenmeier med Lumiglas-sortiment, där banbrytande teknologi möter intelligent design. Lumiglas-sortimentet inkluderar synglas, synglasbelysning och synglaskameror, skapade för att effektivt belysa och övervaka olika slutna behållare såsom tankar, omrörare, separatorer och rörledningar.

Varför ska du välja Papenmeier?

Eftersom vi vet att du ställer viktiga frågor om din produktion! "Vad händer i bioreaktorn?", "Fungerar processen i omröraren?" eller "Hur kan jag bäst övervaka mina produktionsprocesser i slutna kärl?" Svaret finns i Papenmeiers patenterade halvmåneformade armaturer, Lumistar. Denna revolutionära lösning kombinerar ljus och synglas för att möjliggöra belysning och visning samtidigt. Med Lumistar behövs endast en öppning i tanken istället för två, vilket innebär ökad effektivitet och kostnadsbesparingar.

Modern LED-teknologi

Papenmeier Lumiglas-armaturer erbjuder inte bara innovativa lösningar utan även modern LED-teknologi. Upplev en ljus framtid för din produktion med Lumistar, där prestanda och energieffektivitet går hand i hand.

Vill du veta mer?

Upptäck innovation, effektivitet och säkerhet – välj Papenmeier Lumiglas för processbelysning och processövervakning. Läs mer HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic

Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev

Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.047