23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

5 blir till 1 - Läs mer om Senseca!

GHM Groups välkända fabrikat – Honsberg, Val.Co, Greisinger, Martens och DeltaOHM – slår sig samman och bildar det nya, starka varumärket Senseca. Detta innebär att kunskapen från många års erfarenhet samlas och gör företaget snabbt och redo att fokusera på kundens behov och marknadstrender. Upptäck Sensecas olika produkter för att mäta nivåer, flöden, temperatur och vätskor – allt från förnybar energi till smarta fabriker, jordbruk, hälsa och vattenhantering.

Sensecas produktsortiment

Via Senseca erbjuder vi ett omfattande produktsortiment inom mätteknik, inklusive nivåövervakning, flödesövervakning, temperaturövervakning och vätskeanalys. Dessa produkter används inom olika branscher, inklusive förnybar energi, smarta fabriker, jordbruk, hälsa och läkemedel samt vattenhantering.

Kontinuitet i produktutbudet

Trots den omfattande sammanslagningen kommer produktsortimentet förbli oförändrat. Produkter som tidigare har varit märkta med Honsberg, Val.Co, Greisinger, Martens eller DeltaOHM kommer nu att säljas under det nya varumärket Senseca. Detta garanterar kontinuitet och tillförlitlighet för kunder som är vana vid högkvalitativa produkter från GHM Group.

Utbudet kommer inte att förändras

Det är viktigt att notera att även om varumärkena från GHM Group slås ihop kommer utbudet inte att förändras. Det du känner igen som Honsberg, Val.Co, Greisinger, Martens eller DeltaOHM kommer nu att gå under namnet Senseca från och med den 1 januari 2024. Detta markerar en ny start för mättekniken där Senseca är redo att vara en viktig aktör och erbjuda nya, smarta lösningar för en snabbt föränderlig marknad.

Läs artikeln i sin helhet HÄR.

Vill du veta mer om OEM Automatic?

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

 

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.062