23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Varför välja oss?

Vår dedikerade expertis och höga servicenivå är grundpelare i vår verksamhet. Med ett komplett sortiment som sträcker sig från slutförbrukare till konsulter, installatörer, maskin- och apparattillverkare samt grossister, möter vi varje kunds unika behov. Vi står för kvalitet och ständig produktutveckling genom att representera marknadens främsta tillverkare. Genom vår unika produktmix och ett omfattande utbud inom automation strävar vi efter att erbjuda den mest lämpliga och kostnadseffektiva lösningen för varje applikation.

  • Kunnig personal och hög servicenivå: Bakom varje produkt står vårt dedikerade team av experter redo att guida dig genom den optimala lösningen för dina behov.
  • Komplett sortiment: Från slutförbrukare till konsulter, installatörer, maskin- och apparattillverkare samt grossister - vi täcker hela spektrumet och möter varje kunds unika krav.
  • Kvalitet och produktutveckling: Vi representerar några av marknadens främsta tillverkare med en stark inriktning på kvalitet och ständig produktutveckling.
  • Unik produktmix: Vår unika produktmix gör det möjligt för oss att erbjuda den mest lämpliga och kostnadseffektiva lösningen för varje applikation.
  • Stort sortiment inom automation: Tillsammans med våra övriga produktområden skapar vi ett av marknadens största sortiment inom automation.

Specialiserade sälj- och produktorganisationer:

För att ytterligare stärka vår höga servicenivå och produktkunskap har vi uppdelat Tryck & Flöde i två specialiserade sälj- och produktorganisationer. Inom Tryck & Flöde Industri fokuserar vi på ett brett sortiment av komponenter för maskin- och apparattillverkare. Å andra sidan vänder sig Tryck & Flöde Process till industrier som livsmedel, läkemedel, kemi, raffinaderi, massa och papper, stål samt reningsverk.

Ledande tillverkare:

Våra partners och tillverkare är specialister inom sina områden och banbrytande inom sina branscher. Genom att vara deras lokala organisation med fullt ansvar för försäljning kan vi stolt erbjuda ett unikt och banbrytande sortiment.

Kolla in vår hemsida här: Tryck & Flöde - Process

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.063