23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Enligt McKinsey & Co finns ytterligare upp mot 10% att hämta inom skogs- och pappersindustrin

En analys från McKinsey and Company visar att skogs- och pappersföretag som framgångsrikt implementerar ny digital teknik får 5-10% ökningar i genomströmning och betydande besparingar på material, kemikalier och energi.

 

Globala ekonomiska, sociala och miljömässiga förändringar ger både möjligheter och utmaningar för skogs-, pappers- och skogsproduktsindustrin. Företag kan dra nytta av dessa nya förutsättningar genom att bygga upp sina digitala informationsstrukturer med toppmoderna programvaror. En analys från McKinsey and Company visar att skogs- och pappersföretag som framgångsrikt implementerar ny digital teknik får 5-10% ökningar i genomströmning och betydande besparingar på material, kemikalier och energi.

Behöver du göra kritiska uppgraderingar?

Många skogsproduktsanläggningar behöver kritiska uppgraderingar. I takt med att efterfrågan på nya, hållbara produkter ökar, bygger många företag även nya gröna anläggningar eller moderniserar befintliga fabriker. Men uppgraderingar och nybyggnation är kostsamma och kan leda till okontrollerade kostnader och förseningar. Modern digital ingenjörsteknologi minskar dessa oönskade överraskningar och förseningar.

Företag som har en robust digital informationsinfrastruktur för sina utveklingsprojekt har full transparens över projektets faser, vilket effektiviserar ingenjörsarbete och kapitalprojektutförande. De har mer kontroll över budget och tidsscheman, vilket ytterligare minskar risker och förbättrar överlämnandet till driftsättning.

Den digitala sammanflätnnigen av system

En god digital infrastruktur fortsätter att generera värde även efter ingenjörsfasen. Vid projektets slut säkerställer den att hela kedjan ägare-operatör får det digitala paketet som utvecklats under ingenjörsfasen på ett pålitligt och effektivt sätt. Det lokala management- och/eller operation teamen kan sedan kombinera det digitala paketet med operationell data och använda sin digitala informationsinfrastruktur för kontinuerlig förbättring.

Hur går vi tillväga för att lyckas?

Läs mer på https://www.aveva.com/content/dam/aveva/documents/white-papers/WhitePaper_AVEVA_PPFP_23-05.pdf.coredownload.inline.pdf

AVEVA Select Scandinavia (formerly Wonderware)
Hyllie Vattenparksgata 12
215 32 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5566000765
Senaste inläggen från AVEVA Select Scandinavia (formerly Wonderware)
Ladda fler inlägg

Sänd till en kollega

0.031