23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Smarta lösningar för produktion av New Food

Oavsett om det handlar om djurceller för odlat kött, däggdjursceller för odlad mjölk eller organiska celler för odling av svampar, jäst eller alger under exakta jäsningsförhållanden – Bürkert är den perfekta partnern för effektiv och exakt automatisering av bioreaktorer och fermentorer för produktion av alternativa proteinkällor. Bürkert erbjuder en unik portfölj av lösningar och expertis för att effektivt implementera och automatisera dina vätskekontrollprocesser i produktionen av odlade eller fermenterade livsmedel.

Endast om alla reglerkretsar fungerar perfekt kan din utrustning garantera effektiva produktionsprocesser och högkvalitativa livsmedel. Vi erbjuder lösningar för exakt reglering av alla relevanta processparametrar, t.ex. processtemperatur, tryck, pH-värde, syrehalt eller näringstillförsel, och optimerar tillväxtförhållandena och processäkerheten för din produktionsprocess för New Food.

Bürkert hjälper dig att öka celltätheten i odlingen för att minska kostnaderna, spara cellodlingsmedium och öka produktutbytet. Våra lösningar säkerställer skalbarhet och modulerbarhet i din produktionsprocess, vilket resulterar i snabbare marknadsintroduktion och flexibla svar på förändrade konsumentpreferenser och regelverk.

Läs mer om Bürkerts lösningar för New Food här.

Prenumerera på Bürkerts nyhetsbrev. Få nyheter, inspirerande innehåll, artiklar, och inbjudningar som rör flödesteknik direkt till din inkorg. 

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Vintrie
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047