23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nivågivare för skummande media

NSL-F-givarna från Anderson-Negele utmärker sig särskilt genom den säkra funktionen, även vid användning av starkt vidhäftande och skummande medier. På så sätt garanteras exempelvis ett tillförlitligt "tomt meddelande" i tankar även under kraftig skumning. Tack vare den mycket korta svarstiden kan NSL-F på ett tillförlitligt sätt uppnå hög precision i doseringsprocesser, även med produkter av varierande konsistens och pastaform.

Modulär design för ökad flexibilitet: NSL-F

Anderson-Negele presenterar en innovativ nivågivare, NSL-F, baserad på en modulär givarplattform. Uppbyggnaden av givarna möjliggör en exceptionell flexibilitet vid sammansättningen av enskilda komponenter.

Säker funktion i krävande miljöer: NSL-F utmärker sig i skummande medier

Den modulära designens många fördelar kombineras med NSL-F-givarnas säkra funktion, vilket gör dem extra lämpade för användning med även starkt vidhäftande och skummande media. Således garanteras till exempel ett tillförlitligt "tom meddelande" i tankar även med stark skumning.

 Kort svarstid och hög precision i doseringsprocesser

Tack vare den mycket korta svarstiden kan NSL-F på ett tillförlitligt sätt realisera en hög precision i doseringsprocesser - även med varierande och pastaformiga produkter.

Läs mer om produkten på vår hemsida HÄR

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.063