23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Brandsäkerhet i fokus: ArmaFlex Ultima är inte bara en isoleringslösning

Brandsäkerhet i fokus: ArmaFlex Ultima är inte bara en isoleringslösning. Med ArmaFlex Ultimas banbrytande teknologi kan detta material nämligen minska rökutvecklingen med upp till tio gånger jämfört med standardprodukter vid en brand. Det betyder mer tid för säker evakuering och minskad risk för skador.

Isolering med låg rökdensitet

Armacell har tagit teknisk isolering till nya höjder med sin banbrytande produkt, ArmaFlex Ultima. Det flexibla isoleringsmaterialet, baserat på den patenterade ArmaPrene®-tekniken, är världens första med brandklass BL -s1,d0. Det imponerande är att ArmaFlex Ultima genererar endast en tiondel av röken jämfört med vanliga cellgummiprodukter vid bränder. Detta gör det till ett flambeständigt isoleringsmaterial som ökar säkerheten betydligt vid eventuella brandincidenter. Med ArmaFlex Ultima tar teknisk isolering ett steg framåt, och det är det perfekta valet för dem som prioriterar säkerhet och vill investera i en innovativ och trygg produkt.

Läs mer HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.031