23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

PTFE-slang från Xtraflex

Sedan 2003 har Xtraflex  designat, tillverkat och distribuerat högpresterande PTFE-slangar för en mängd olika industriella tillämpningar. Dessa produkter har funnit sin plats inom branscher som gruvdrift, pulp & paper, kemisk industri, food & pharma samt automobil & hydraulik i över 50 länder världen över.

När det handlar om säker transport av vätskor, gaser och även fasta medier, är Xtraflex-slangar en viktig del för att säkerställa en smidig och tillförlitlig process. Vårt produktutbud är noggrant utformat för att uppfylla de mest krävande applikationernas behov och tillverkas med en exceptionell hängivenhet till stränga kvalitetsstandarder. Kvalitetshanteringen av Xtraflex har certifierats enligt NBN-EN-ISO 9001:2015.

För industriella lösningar där tillförlitlighet och prestanda är av högsta prioritet är Xtraflex din pålitliga partner. Vi ser fram emot att fortsätta leverera högkvalitativa PTFE-slangar från Xtraflex som möter och överträffar dina förväntningar.

Läs mer HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.063