23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Hygieniska manometrar - Med glas som inte blir missfärgat

Vi erbjuder manometrar av hög kvalitet och design som uppfyller de högsta kraven inom processteknik, och är den perfekta lösningen för applikationer för mat, läkemedel, bryggerier, kosmetika och farmaceutiska processer.

I vårt sortiment hittar du manometrar konstruerade för att mäta tryck i rör och/eller behållare. De är särskilt utformade för att möta de höga kraven och standarderna för livsmedels-, dryckes- och läkemedelsindustrin. Förutom den hygieniska designen uppfyller komponenterna även kraven om noggrannhet, livslängd, kalibrering och rengöring. I sortimentet finns även hygieniska processanslutningar anpassade till instrumenten för att effektivisera processen och säkerställa de högt ställda hygieniska kraven.

Glas som inte blir missfärgat
I vårt sortiment av manometrar finns vissa som är motståndskraftiga mot missfärgning och svartnande över tid. Med dessa manometrar får du både tillförlitlig mätning och långvarig klarhet. Kontakta oss gärna så berättar vi mer!

Kolla in våra hygieniska manometrar HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder, med kunnig personal och hög servicenivå, ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

 

 

 

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.063