23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Självvulkaniserande ytbeklädnad från Armacell: Arma-Chek® Wrap

·         Snabb och enkel installation  ·         Hög mekanisk och UV-beständighet  ·         Allt från en enda källa för teknisk isolering

Arma-Chek® Wrap är ett mycket flexibelt, självvulkaniserande beklädnadsmaterial som erbjuder hög mekanisk och UV-beständighet. 

Med Arma-Chek Wrap blir installationen av flexibla täckmaterial nu ännu enklare och snabbare: Täckmaterialet lindas helt enkelt runt det isolerade röret med en överlappning på 20 mm och fäster själv till isoleringsmaterialets yta utan några ytterligare åtgärder, extra lim eller tejp. Det bästa av allt: Det vulkaniseras inte omedelbart, installationen kan justeras inom 10 till 20 minuter efter appliceringen. En kniv eller sax är allt som behövs för installationen.

Arma-Chek Wrap erbjuder den perfekta kombinationen av hög flexibilitet och mekanisk styrka. Till skillnad från styva mantelsystem återhämtar sig det flexibla materialet från mekanisk påverkan utan några bucklor, vilket skulle kunna leda till en komprimering av isoleringen undertill och kondens på röret. Det flexibla skyddet gör det enkelt att applicera även i de trängsta utrymmena och svåra byggsituationer. Och dessutom: Eftersom det svarta täckmaterialet är mycket absorberande kan tunnare isoleringstjocklekar specificeras för att förhindra kondens.

"Oavsett om det gäller skydd av isolerade rör, kanaler, böjar, flänsar, T-stycken eller kärl är Arma-Chek Wrap mångsidig och kan installeras på olika tekniska isoleringsmaterial. Det är den perfekta lösningen när det behövs en snabb täckning", säger Sascha Kaiser, Product Manager EMEA på Armacell. "Vår nya beklädnad är även lämplig för utomhusapplikationer: Den är UV- och väderbeständig, regntät och resistent mot de flesta kemikalier. Det fukt- och vattentäta materialet skyddar teknisk utrustning från korrosion under isolering (CUI)."

Arma-Chek Wrap är 100 procent återvinningsbar och fri från halogener, silikon och lösningsmedel. Den finns i 10-metersrullar och i bredderna 70, 250, 500, 750 och 1.050 mm. ArmaClad är Armacells nya familjevarumärke för alla lösningar för ytbeklädning.

Armacell GmbH
Robert-Bosch-Str. 10
48153 Münster
Tyskland

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031