23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Vi breddar vårt sortiment med teknisk isolering från Armacell

Vi är stolta över att meddela att vi har blivit utvalda av Armacell, en ledande global tillverkare av teknisk isolering, att erbjuda deras högkvalitativa produkter på den svenska marknaden. Genom att inkludera Armacells sortiment av teknisk isolering i vår produktportfölj kan vi nu erbjuda ännu fler högkvalitativa lösningar som passar våra kunders behov och krav. På bilden ser du Mikkel Rüssell, Country Manager Sweden på Armacell, och Jesper Peterson, Säljare Tryck & Flöde OEM Automatic.

Bred produktportfölj för många applikationer

Armacell är kända för att tillverka isoleringsmaterial av högsta kvalitet och sätter en ny standard för teknisk isolering. I och med detta samarbete har vi möjlighet att erbjuda ett brett sortiment av högkvalitativa produkter som är utformade för att hjälpa kunder att uppnå förbättrad termisk och akustisk prestanda, minska energiförbrukningen, skydda mot brand och förhindra kondens och korrosion. Produktportföljen inkluderar cellgummi, polyetylen (PE), akustiska isoleringslösningar, aerogel och PET-produkter av återvunnet material. Dessa produkter kan användas i en mängd olika applikationer, från VVS-system och HVAC-system till industriella processer och fordonsindustrin.

Ta del av fördelarna med tekniks isolering:

  •   Förhindra värmeförluster
  •   Förhindra energiförluster
  •   Ljudisolering
  •   Kondenskontroll
  •   Säkerhet (skydd mot brännskador eller frostskador)

Alltid fokus på högkvalitativa lösningar

Som en av Europas största leverantör av komponenter för industriautomation strävar vi alltid efter att erbjuda det bästa till våra kunder. Genom att inkludera teknisk isolering i vårt sortiment kan vi nu erbjuda ännu fler högkvalitativa lösningar för våra kunders projekt och behov. Armacell och vi delar samma engagemang för innovation och hållbarhet, vilket gör att vi känner oss säkra på att deras produkter passar perfekt in i vårt sortiment och vårt erbjudande.

Läs artikeln i sin helhet i Inspo hos OEM Automatic HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder, med kunnig personal och hög servicenivå, ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

 

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.048