23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Blandning och vätning av pulver på Powtech

Powtech går av stapeln 26-28 september detta år. Om du ska besöka mässan nere i Tyskland kan vi varmt rekommendera ett besök hos våra tillverkare Ystral och Winkworth givet att du går och grubblar på pulvervätning eller blandning.

Förfallodatum
den 30 september 2023

Ystral står i Hall 4, Bås 215. Du har tidigare kunnat läsa om deras eminenta teknik för pulvervätning via Conti-TDS. Maskinen cirkulerar vätskan via en tank vilket skapar ett kraftigt vakuum. På så vis kan knepiga pulver hanteras och vätas ut i vätskan i dispergeringshuset där energin är som störst vilket förkortar processtider avsevärt. Dessutom dammfritt och ergonomiskt. Vill du likväl addera pulver från tanktopp så finns Ystrals Dispermixer att tillgå, här får du både dispergering och mixing i ett och samma mixerhuvud! Kontakta oss eller besök Ystral på plats för att höra mer.

Sysslar du med torra eller tröga blandingar så bör du besöka Winkworth, Hall 4 Bås 305. Här finns Z-bladsknådare för plastiska, tröga material som kräver hårda tag, och även olika paddelrörverk och ribbon blenders för rena pulverblandingar av olika grad. Maskinerna kan matas och tömmas på olika sätt beroende på din process. Ett populärt tillval på Z-bladsknådarna är en extruderingsskruv i botten med en pelleterare som sitter vid utmatningen. 

Bergius Trading AB
Box 22145
250 23 HELSINGBORG
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562358779

Kontaktperson

Karl Sievert
Försäljningsingenjör
+46 761334043 Karl@bergius.se

Sänd till en kollega

0.046