23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Elma Instruments lanserar den ultimata väskan för mätinstrument

Upplev en helt ny standard inom ryggsäckar med Elmas helt nya revolutionerande Ryggsäck #1. Den är skapad speciellt för professionella hantverkare och entusiaster inom området mätutrustning och verktyg.

Upplev en helt ny standard inom ryggsäckar med Elmas helt nya revolutionerande Ryggsäck #1. Den är skapad speciellt för professionella hantverkare och entusiaster inom området mätutrustning och verktyg.

Ryggsäck #1 har många fördelar och intressanta funktioner, så som:

Stabil vattentät botten: du kan nu arbeta utan bekymmer i alla väder! Elmas ryggsäck är utrustad med en rejäl, vattentät bas som skyddar din värdefulla mätutrustning från fukt, damm och smuts. Oavsett om du arbetar på en byggarbetsplats i regnet eller utforskar de mest utmanande terrängerna, är din utrustning säkrad i vår ryggsäck!

Skyddsutrymme för mätutrustning: Vi förstår vikten av att skydda din mätutrustning från stötar och slag. Det är därför vi designade Elmas ryggsäck med speciella vadderade fack som håller dina mätinstrument säkert på plats, även under de mest krävande förhållanden.

Fickor för verktyg och mättillbehör: Bli av med skräp och förvirring! Elmas ryggsäck har ett noggrant organiserat system med flera fickor och fack för att förvara dina verktyg och mättillbehör. Oavsett om det är skruvmejslar, måttband, pennor eller annan utrustning har du alltid allt nära till hands så att du kan arbeta snabbare och mer effektivt.

Bekväm och hållbar: Vi har inte glömt din komfort! Elmas ryggsäck är designad med ergonomiska vadderade remmar och ryggstycke som ger maximalt stöd och komfort, även vid långvarig användning. Samtidigt är ryggsäcken gjord av slitstarka material av hög kvalitet, vilket säkerställer att den kommer att vara din pålitliga följeslagare i många år framöver.

Se mer på www.elma-instruments.se eller ring på 08-447 57 70.

Elma Instruments AB
Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5565212890

Kontaktperson

Es

Sänd till en kollega

0.033