23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Bättre kontroll på ventilerna och ökad produktivitet

Vi introducerar SORIO - Den nya generationens kontrolltopp för optimal ventilhantering.

Via vår tillverkare Definox är vi stolta att introducera SORIO, den senaste innovationen inom kontrolltoppar utformad för att uppfylla de mest krävande processförhållandena - oavsett vilken ventiltyp du har i din industri. Med denna kontrollenhet kan du, på ett användarvänligt sätt, säkerställa kvalitativ styrning av ventiler med bland annat realtidsövervakning, varning vid eventuella funktionsfel, fjärrstyrd ventillokalisering och mycket mer.

Ger dig mer information än andra kontrolltoppar
SORIO är en smart kontrolltopp som finns i versionerna Digital, AS-i samt IO-Link. Med denna kontrolltopp, även kallat manöverdon, får du möjlighet att ta del av nya innovativa funktioner med en omfattande och direkt tillgänglig informationskälla. Just IO-Link-versionen gör det möjligt att maximera processledningens effektivitet och tillgänglighet genom att förutse ventilunderhåll tack vare de många konfigurationsmöjligheterna.

Kommunikation via IO-link - Ett internationellt gränssnitt
IO-Link är ett gränssnitt som förenklar sammankoppling av utrustning. Det är standardiserat internationellt och därmed behöver du inte fundera på om olika komponenter från olika tillverkare är kompatibla med varandra. Denna digitala kommunikation bidrar till bland annat ökad produktivitet och förebyggande av driftstopp.

Exempel på information du kan få från kontrolltoppen
Via IO-Link kan du få mycket information om dina ventiler. Exempel på det kan vara slaglängd, tryckslag/tryckspikräknare, drifttid, data på antal varningar och fel, hur lång tid det tar för varje enskild ventil att öppnas och stängas samt vart alla dessa ventiler sitter i din process. Ytterligare information om ventilernas status kan du få via data om deras temperatur, vilket kan indikera på om några jobbar för hårt och måste bytas ut. Kontakta oss för ytterligare information och support kring hur denna kontrolltopp kan optimera just din process.

  • Lätt att använda och konfigurera
  • Automatisk ventilkalibrering
  • Kontinuerlig övervakning och automatisk diagnostik
  • 360° ljusavisering
  • Låg energiförbrukning

Läs artikeln i sin helhet här

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.047