23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Elfack 2023 - Få koll över elförbrukningen med CA PEL51

På Elfack 2023 mässmonter B04:62 presenterar Elma Instruments nyheten PEL51 som är en effekt- och energilogger för enfas AC-installationer. Designen är kompakt och praktisk: bakgrundsbelyst LCD-skärm med fyra linjer ger en snabb överblick över allt från ström till reaktiv effekt och frekvens.

På Elfack 2023 mässmonter B04:62 presenterar Elma Instruments nyheten PEL51 som är en effekt- och energilogger för enfas AC-installationer. Designen är kompakt och praktisk: bakgrundsbelyst LCD-skärm med fyra linjer ger en snabb överblick över allt från ström till reaktiv effekt och frekvens. Strömförsörjning behöver du inte tänka på eftersom det inbyggda batteriet laddas genom inkopplingen. Höljet är dessutom stötsäkert, dammsäkert och stänksäkert samt att baksidan är magnetisk. PEL51 kan därmed på ett smart sätt placeras på insidan av större elcentraler. 

Inställningen kan antingen göras direkt på PEL51 eller via PEL Transfer PC-mjukvaran, som också kan användas för att analysera mätningar. Kommunikationen sker via Wi-Fi och när den väl är ansluten kan PEL51 nås lokalt via Wi-Fi eller globalt via CA IRD-server. Realtidsvärden kan ses på LCD-skärmen, VNC i webbläsaren eller i PEL Transfer. Minnet består av ett SD-kort och inspelningar kan antingen överföras via Wi-Fi eller den medföljande SD-kortläsaren.

PEL51 mäter True RMS upp till 690 V och 100 mA till 10 kA med den medföljande flexibla strömtången.

Utöver dessa nyheter kommer Elma Instruments att visa hela sitt produktsortiment inom test- och mätutrustning. För ytterligare information kontakta Elma Instruments på Tel: 08-447 57 70 eller www.elma-instruments.se

Elma Instruments AB
Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5565212890

Kontaktperson

Es

Sänd till en kollega

0.048