23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

STAPPERT ledande leverantör av rostfritt stål i Sverige

STAPPERT är en ledande europeisk lagerhållare när det gäller rostfria värme- och högkorrossiva stålsorter. Vi lagerhåller rundstång, ämnesrör, plattstång , kilstål , fyrkant, sexkantstång, rör, rördelar, vinklar, profiler och plåt.

Visste du att STAPPERT Sverige AB har sitt ursprung i Sverige sedan 1974, och är idag en av de ledande leverantörerna av rostfritt stål i Sverige.
STAPPERT-koncernen har en imponerande historia som sträcker sig över mer än hundra år och under denna tid har STAPPERT genomgått flera förändringar och utvecklingar som har gjort företaget till den globala aktör det är idag med närvaro i hela världen.
STAPPERT är en del av den internationella gruppen: JACQUET METAL SERVICE.

STAPPERT Sverige AB har alltid haft en stark närvaro på den svenska marknaden, och det är ett företag som är stolta över att kunna erbjuda högkvalitativa rostfria stålprodukter till en mängd olika branscher.
I dagens snabbt föränderliga och globala affärsvärld är det viktigt att ha en stark och pålitlig partner som kan erbjuda högkvalitativa produkter och tjänster. STAPPERT Sverige AB är en sådan partner, och företaget är stolt över att fortsätta att leverera pålitliga och högkvalitativa lösningar till sina kunder över hela Sverige och världen.

STAPPERT Sverige AB
Stålgatan 1
343 21 Älmhult
Älmhults kommun
Sverige
VAT nummer: SE5564095841

Kontaktperson

FW
Fredrik Wallman
Försäljningschef
+46 0300 688860 f.wallman@stappert.biz

Sänd till en kollega

0.047