23948sdkhjf
Logga in eller skapa för att spara artiklar
Få tillgång till allt innehåll på Processrdic
Ingen bindningstid eller kortinformation krävs
Gäller endast personlig prenumeration.
Kontakta oss för en företagslösning.
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Webbinarium: Hur man bäst hanterar ångkvalitet och säkerhet

Jobbar du inom mat- och dryckesbranschen? Det finns alltså mycket att vinna på att säkerställa en bra ångkvalitet, oavsett var i processen ånga kommer in. Lär dig mycket mer om ångaoch ångkvalitet i det kostnadsfria webbinariet.

Oavsett om du är intresserad av att säkerställa konsekvent produktkvalitet, skydda ditt varumärke och rykte, förbättra produktiviteten, minska risken för slöseri eller förbättra livsmedelssäkerheten ur ett HACCP-perspektiv, kan kunskap om att uppnå och upprätthålla god ångkvalitet ha en positiv effekt på din produktionsanläggning, din verksamhet och din slutprodukt.

Webinariet vänder sig till kvalitetsansvariga, HACCP-chefer, säkerhetschefer, produktionsledare, maskiningenjörer, processingenjörer och projektingenjörer.

Webinariet äger rum på engelska.
Ladda ner webbinariet här.

Spirax Sarco AB
Evenemangsgatan 40, plan 2
169 56 Solna
Solna stad
Sverige
VAT nummer: SE5561948786

Kontaktperson

BREAKING
{{ article.headline }}
0.078