23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nivågivare med Bluetooth för smidig och enkel kommunikation

Nivågivare FLR från Kuebler erbjuder kontinuerlig nivåmätning som bygger på flottörprincipen. Med Bluetooth slipper du kabeldragning och får en smidig och enkel kommunikation mellan nivågivaren och din smartphone eller surfplatta.

Nya möjligheter med bluetooth

En flottörnivågivare erbjuder kontinuerlig nivåmätning oberoende av förändringar i media såsom skum, konduktivitet, tryck, vakuum, bubblor eller liknande. Med hjälp av Bluetooth kommunicerar nu nivågivaren de uppmätta värdena trådlöst till en smartphone eller surfplatta och nivån återges grafiskt med instrumentbeskrivning och TAG-nummer. Nivåerna 0 % och 100 % konfigureras enkelt via appen som laddas ner gratis från App Store eller Google Play butiken.

Fördelar med att välja en nivågivare med bluetooth

  •  Ingen kabeldragning
  •  Ingen kalibrering
  • Trådlös mätning upp till 44 meter med Bluetooth 5.0
  •  Enkel konfiguration via app

 

Kundanpassad för din applikation

Nivågivarna tillverkas kundanpassade och finns med ett stort utbud av material, processanslutningar och i längder upp till 6 m för att du ska hitta en nivågivare som passar just din applikation.

Kolla in produkten HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.046