23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nytt samarbete mellan Beckhoff och TREBOR

Samarbetet utgår från Beckhoffs hårdvara och TREBOR levererar TREBOR DALI Visualizer för att användas i Beckhoffs hårdvara.

Beckhoff är en av Europas största leverantörer inom automations-hårdvara och TREBOR är en stor leverantör av mjukvara inom fastighetsautomation har inlett ett samarbete för framtidens belysningslösningar.

Beckhoff och TREBOR har inlett ett samarbete inom belysningsautomation. Beckhoffs del i detta är skalbar hårdvara i PLC och DALI-moduler samt distri- buerade system. TREBOR’s del är mjukvaran TREBOR DALI Visualizer. Beckhoffs skalbara automationslösningar ligger helt i linje med TREBOR’s innovativa lös- ning för belysningsautomation.

Samarbetet kommer utmana belysningsbranschen som idag består av ett fåtal leverantörer. Båda bolagen kommer från automations-branschen och kommer med detta samarbete driva på för innovativa lösningar inom belysningsautoma- tion.

Med Beckhoffs gedigna kunskap inom öppna hårdvarulösningar och TREBOR’s långa erfarenhet av belysnings-lösningar kommer detta bli ett samarbete för framtiden. Samarbetet utgår från Beckhoffs hårdvara och TREBOR levererar TREBOR DALI Visualizer för att användas i Beckhoffs hårdvara.

Om Beckhoff Automation

Beckhoff Automation levererar öppna automationsprodukter baserade på beprövad teknik som gör att kunder kan implementera dem i avancerade system snabbare och till en lägre totalkostnad än traditionella PLC och MotionControl-system.

Produkterna kan användas separat eller tillsammans i ”sömlösa” system för alla typer av applikationer. Beckhoffs ”New Automation Technology”-filosofin står för universella och öppna styr- och automationslösningar. De används i hela världen, i en rad olika applikation från CNC-maskiner till intelligent fastighetsautomation. Beckhoff kan idag ge sina kunder ett fullt utbud av produkter inom både hårdvaru- eller mjukvarubaserade styrsystem. 


Beckhoff har ett tätt försäljningsnätverk av dotterbolag och distributörer över hela världen. Det svenska dotterbolaget, Beckhoff Automation AB har sitt huvudkontor i Malmö.

Beckhoff Automation AB
Östra Hindbyvägen 70
213 74 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5566225107

Kontaktperson

Jessica Johansson
Marknadskoordinator
+46 406718157 jessica.johansson@beckhoff.se

Sänd till en kollega

0.031