23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Full kontroll och reglering av pneumatiska system

Med produkter från vår tillverkare SITEK ser vi på OEM Automatic till att du kan få en avbrottsfri drift vid underhåll av pneumatiska system inom processindustrin.

Växlingsbara dubbelfilter och fördelningslister med avstängningsventiler är enkla att använda och gör service av igensatta filter eller utbyte av ventiler snabbt och smidigt.

Serie STS – Dubbelfilter 
Dubbelfilter är utformade för filtrering av tryckluft före pneumatiska enheter och kopplingslådor. Det är ett utmärkt val för enheter som kräver hög grad av filtrering, till exempel digitala lägesställare. Kompakt konstruktion, inklusive parallella filter och trevägsventil med en handspak, underlättar bytet av filterelement under drift och säkrar problemfri tryckluftsförsörjning. SITEK’s serie STS är lätta att installera och kan utrustas med en manometer eller en tryckomkopplare för att indikera föroreningsnivån på filtret i drift.

Serie STSP – Dubbelfilter med tryckreglering
Dubbelfilter med tryckregulator är designad för filtrering och kontroll av tryckluft före pneumatiska enheter och kopplingslådor. Till skillnad från serie STS är serie STSP utrustad med tryckregulatorer för att justera trycket till rätt nivå. Det är ett utmärkt val för enheter som kräver hög grad av filtrering, till exempel digitala lägesställare. Kompakt konstruktion, inklusive parallella filter och trevägsventil med en handspak, underlättar bytet av filterelement under drift och säkrar problemfri tryckluftsförsörjning. SITEK’s serie STS är lätta att installera och kan utrustas med en manometer eller en tryckomkopplare för att indikera föroreningsnivån på filtret i drift.

Serie SMT – Fördelningslist med avstängningsventiler
Fördelningslisten möjliggör avbrottsfri drift vid underhåll av enheter som är monterade på listen med hjälp av genomgående avstängningsventiler som kontrollerar individuellt varje utloppsport. Vid krav på säkerhet har SITEK tagit fram ett låsbleck som sätts över avstängningsventilen och säkrar med ett hänglås, detta ger operatören full kontroll vid underhåll. Serie SMT används vanligtvis för magnetventiler, rotametrar och tryckregulatorer. Som standard är serie SMT i aluminium med avstängningsventiler i förnicklad mässing. Som alternativ med kulventiler finns serie SJT, samt serie SJTH i rostfritt AISI316L-utförande.

Kontakta oss för mer information och en produktdemonstration!

Vill du veta mer? Läs artikeln i sin helhet i vår kunskapsbank Inspo HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.035