23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Ayla Busch bland de 100 mest inflytelserika kvinnorna

Ayla Busch, delägare och VD för Busch Vacuum Solutions och ordförande för styrelsen för Pfeiffer Vacuum Technology AG, har återigen valts ut som en av "De 100 mest inflytelserika kvinnorna i den tyska ekonomin".

Varje år väljer den tyska affärstidningen "Manager Magazin" och managementföretaget ”Boston Consulting Group" ut 100 kvinnor som är enastående personligheter i den tyska ekonomin. Syftet med initiativet ”De 100 mest inflytelserika kvinnorna i den tyska ekonomin" är att ta fram kvinnliga förebilder.  Ayla Busch är känd som en framstående entreprenör. 

"Med vårt årliga pris vill vi skapa en symbol för kvinnor som genom sin förebild utövar en dragningskraft på unga kvinnliga talanger", förklarar Sven Clausen, chefredaktör.

 Ayla Busch hedras för tredje gången i rad som en av de mest inflytelserika kvinnorna i tysk ekonomi. "Manager Magazin" konstaterar att familjen Busch har gjort Busch Vacuum Solutions till ett föredöme för mångfald. 

På detta svarar Ayla Busch:
”– Vi är väldigt noga med att säkerställa att vi är öppna för medarbetare med en mängd olika bakgrunder. Och att vi också använder denna tillgång genom att uppmärksamma deras åsikter.  Det finns någon överallt som kan göra något bäst.  Och vi försöker fånga denna kunskap genom vår kultur av diskussion och inkludering."

 

Busch Vakuumteknik AB
Växthusvägen 2
435 33 Mölnlycke
Härryda kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561981308

Kontaktperson

PT
Patrik Thorin
Utesäljare
patrik.thorin@busch.se

Sänd till en kollega

0.047