23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Allt du behöver veta om nivåteknik

I samarbete med marknadsledande tillverkare som WIKA och KSR Kuebler har vi på OEM Automatic ett brett sortiment och massvis med kunskap om nivåteknik. Här kan du lära dig mer om nivåteknik!

I samarbete med marknadsledande tillverkare som WIKA och KSR Kuebler har vi på OEM Automatic ett brett sortiment och massvis med kunskap om nivåteknik. Här kan du lära dig mer om nivåteknik!

Vilka är KSR Kuebler och WIKA?
KSR Kuebler grundades 1976 i Tyskland och är framför allt kända för sin kvalité, ett antal olika patent och internationella godkännanden inom skeppsbyggnad, livsmedelsteknik, Ex och kärnkraft. Sedan 2008 har KSR ingått i WIKA-koncernen, och vilka är då WIKA? Jo de är en av världens största tillverkare inom tryck- och temperaturmätning och har, även de, sitt huvudkontor i Tyskland men representerar hela 75 länder, bland annat genom sina 43 dotterbolag.  
 
Tillsammans med KSR Keubler och WIKA, men även andra tillverkare, erbjuder vi ett komplett sortiment för nivåövervakning av vätskor för industri, process och hygienisk miljö. Allt från avancerade nivåindikatorer, synglas och nivågivare till enklare nivåvakter och nivåvippor.

Här finner du kunskap!
Eva Gäfvert , vårt proffs på inom just nivåteknik, har jobbat väldigt många år inom nivåteknik och har stött på väldigt många olika typer av lösningar på alla de utmaningar som kunder ställts inför vid val av nivåteknik till deras applikationer och processer. Att arbeta med nivåteknik kräver nämligen en bred teknisk förståelse och kunskap inom området då det är väldigt sällan en kund köper samma produkt gång på gång, de flesta är kundanpassade lösningar.

Läs mer om olika nivåteknikers funktion och produktutbud HÄR. Undrar du något vet du vart vi finns, endast ett samtal bort.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.047