23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Därför kan en fylld mätare vara bra för dig

Om du har problem att läsa av din mätare på grund av vibrationer eller imma kan en fylld mätare vara bra. Vi förklarar varför!

Om du har problem med att visaren i din mätare fladdrar eller att manometern är placerad på ett ställe med mycket vibrationer, är det en fylld variant du ska välja. Vätskan är oftast glycerin som klarar mediatemperaturer från -20 till +60 °C men specialblandningar finns för att klara ner till -40 °C.

Själva fyllningen fungerar också som intern smörjning vilket medför längre livslängd. Vid lägre temperaturer kan imma bildas på glaset vilket gör att avläsning blir svår. Men har du en fylld manometer motverkas detta och normal avläsning kan ske.

Om din manometer inte är placerad i utsatt område så fungerar det lika bra med en ofylld.

Vill du veta mer? Läs här!

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Tryck & Flöde - Process | OEM Automatic
Tryck & Flöde - Process erbjuder med kunnig personal och hög servicenivå ett komplett sortiment av komponenter för styrning och övervakning av vätskor och gaser. I första hand sker detta till slutförbrukare, konsulter, installatörer, maskin-och apparattillverkare men även till grossister. Vi representerar flera av marknadens främsta tillverkare med högt fokus på kvalitet och produktutveckling. Läs mer och kontakta oss HÄR.

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.048