23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Det är fukten som du inte ser som spelar roll!

Elma Instruments kan nu presentera den helt nya multifuktmätaren från Protimeter. Med MMS3 får du ett fyra-i-ett-instrument för fuktmätning och fuktsökning. Instrumentet kommer med det senaste inom fuktmätningsteknik.

Elma Instruments kan nu presentera den helt nya multifuktmätaren från Protimeter. Med MMS3 får du ett fyra-i-ett-instrument för fuktmätning och fuktsökning. Instrumentet kommer med det senaste inom fuktmätningsteknik. Den är snabb och ger en korrekt bild både på och under ytan, och den har en förstärkt WME-ingång för externa sonder. Med superlång batteritid och Bluetooth kan MMS3 kopplas till både iOS och Android via en smart gratis APP.

Med MMS3 upptäcks fukt innan det är för sent. MMS3 kan utföra såväl destruktiva och icke-destruktiva mätningar samt sökningar. Den levereras med inbyggd IR-termometer och daggpunktsberäkning. Med den stora

Tillbehörskatalogen som innehåller många tillbehörssonder som är isolerade och i olika längder är det lättare att få resultat på önskat djup. Data kan spelas in och exporteras från mobiltelefonen och där igenom hjälper instrumentet till med dokumentation i en hektisk vardag. Dessutom kan du göra en självkontroll på instrumentet, så att du kan se att instrumentet fungerar som det är tänkt innan du påbörjar uppgiften.

MMS3 är en bra lösning oavsett vilken uppgift du står inför och du har möjlighet att välja mellan flera set beroende på behov. Eftersom MMS3 finns i flera set kan du välja till exempel den mycket stora kitet med utrustning för betongmätning, där allt samlas i en resväska, eller instrumentet i en mjuk väska med basutrustning med alla tillbehör för mätning i bland annat trä- och betonggolv. Det finns otaliga möjligheter att utöka setet när behovet förändras.

Protimeter har mer än 70 års erfarenhet av instrument som mäter och upptäcker fukt. Både instrument och tillbehör är innovativa och har en hög prestanda. Därför är Protimeters MMS3 det självklara valet för att dokumentera om det finns fukt i till exempel bostaden efter vattenskador, vid besiktningar eller vid kontroll av byggnader.

Se mer på www.elma-instruments.se eller ring oss på 08 447 57 70.

Elma Instruments AB
Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5565212890

Kontaktperson

TT
Thomas Thøgersen
tt@elma.dk

Sänd till en kollega

0.031