23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Nu finns FLOWave med densitets- och massflödesmätning

Med den kompakta och underhållsvänliga flödesmätaren FLOWave går det nu även att mäta och övervaka densitet och massaflöde. Läs mer om möjligheterna och fördelarna som detta kan innebära för din anläggning.

Användning av FLOWave typ 8098 minskar inte bara antalet mätinstrument på din anläggning, det ger också minskad arbetsinsats vid planering, installation, driftsättning och underhåll av din anläggning. Tack vare den väl genomtänkta konstruktionen med endast en ledning och tätning är FLOWave lätt att rengöra och behöver dessutom inte kalibreras lika ofta som andra liknande produkter.  Med de tillkommande mätparametrarna massaflöde och densitet blir användningsområdena för FLOWave nu ännu fler.

FLOWave- en kompakt lösning med fleranvändningsområden och mätparametrar
FLOWave typ 8098 kan mäta mycket annat än bara flöde. Sensorn kan exempelvis identifiera byten av vätskor och gasblåsor i mediet. FLOWave registrerar nämligen olika mätparametrar samtidigt och utvärderar dessa:

  • Flöde / volymflöde
  • Temperatur
  • Akustisk överföringsfaktor
  • Differentieringsfaktor


I vanliga fall krävs det flera apparater för att övervaka alla dessa parametrar. Med FLOWave behöver du bara en mätare för samtliga av dessa. 

Läs mer om fördelarna på Bürkerts hemsida.

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Malmö
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.032