23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Avbrottsfri drift med produkter fran Sitek

För en snabb och säker service utan att avbryta produktionen har vår tillverkare SITEK utvecklat dubbelfilter och fördelningslister med hög kvalitetsstandard och lång livslängd, lämpade för applikationer inom den tyngre processindustrin.

SITEK är ett finskt automationsföretag som grundades år 1988 med kontor i Tampere och Jyväskylä. De inriktar sig primärt på automation och pneumatiska lösningar inom processindustrin. Med en lång erfarenhet och hög expertis har SITEK skapat ett starkt varumärke där de erbjuder kompletta lösningar och produkter av hög kvalitet för en avbrottsfri drift. 
 
Vi på OEM Automatic har ett långt samarbete med SITEK på den nordiska marknaden och redan vid årsskiftet 2016/2017 förvärvades de som en partner in i OEM-koncernen.

Läs artikeln i vår kunskapsbank Inspo och kolla in produkterna HÄR.

Anmäl dig till våra nyhetsbrev
Vill du få inspiration, ta del av kunskap och se de senaste nyheterna?  Anmäl dig till våra nyhetsbrev HÄR.

Vi är OEM Automatic
OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag.  Läs mer om oss HÄR!

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.062