23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Optimalt klimat med JUMO hydroTRANS

Enheterna i JUMO hydroTRANS-serien är tillförlitliga fukt- och temperaturgivare med valfri CO2-modul som arbetar enligt den kapacitiva mätmetoden.

Enhetsserien finns tillgänglig med olika gränssnitt.
Den kännetecknas av enkel installation, robusthet och tillförlitlig sensorteknik.
Exakt övervakning av fuktighet och temperatur är det grundläggande kravet för noggrann styrning av inomhus- och processluft. Som ett resultat av detta kan användare från HVAC-området (uppvärmning, ventilation och luftkonditionering) minska kostnaderna och minimera underhållsarbetet.

JUMO hydroTRANS är den idealiska partnern för klimatövervakning i kontor och bostadsområden, järnvägstillämpningar, lagerlokaler eller produktionshallar. Den finns i 4 olika varianter: väggmonterad, kanal, stång eller inomhus. Alla dessa versioner kan monteras och installeras mycket enkelt. De olika modellerna med skyddsklasser mellan IP20 och IP65 gör enheten lämplig för ett stort antal tillämpningar inom byggnadsautomation.

Mätområdet omfattar 0 till 100 % rH, samtidigt som noggrannheten är 2 % rH. JUMO hydroTRANS har en modern färgdisplay och kan användas i temperaturområden mellan -40 och +80 °C. För exakt fastställande av inomhusluftens kvalitet finns en variant med en valfri CO2-modul, som har ett mätområde på upp till 10 000 ppm. Man kan uppnå mycket låga svarstider genom att placera modulen i sensorhuvudet. Som gränssnitt finns en spännings- och strömutgång samt Modbus.


Kontakta oss:
☎+4642386277
E-mail sales.se@jumo.netJUMO Mät- och Reglerteknik AB
Lilla Garnisonsgatan 33
254 67 Helsingborg
Helsingborgs stad
Sverige
VAT nummer: SE5562711712

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.047