23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Flödesmätning i fokus när Polarbröd växlar upp

En snabbt spridd brand förstörde nyligen Polarbröds fabrik. När den nu byggs på nytt blir den inte bara större än tidigare – den blir också uppgraderad med ny teknik. Däribland Bürkerts smarta flödesmätare FLOWave.

Bättre flödesmätning

På den tekniska sidan är en viktig uppdatering att man i fabriken nu använder Bürkerts smarta och effektiva flödesmätare FLOWave.

– Att ha en effektiv och exakt mätning är jätteviktigt av flera olika anledningar. Dels vill vi förstås minska våra produktionsstopp i allmänhet, men det rör sig också om ganska dyra råvaror och det blir snabbt kostsamt om man får massa svinn, säger Patrik Grahn, verksamhetsutvecklare på Polarbröd.

Lyckat resultat

I dagsläget använder Polarbröd FLOWave för att mäta och kontrollera jäst, flytande margarin och diskvatten, och fler mätare kan tillkomma i samband med att fabriken nu byggs ut.

Att Polarbröd valt att använda sig av FLOWave är förstås mycket uppskattat hos Bürkert.

– Bürkerts flödesmätare FLOWave är anpassad för de höga krav som Polarbröd ställer när det kommer till hygien och säkerställande av produktion. Vi är glada över att ha fått förtroendet från Polarbröd att få vara en del av återuppbyggnaden av deras fabrik där innovation och teknik får ta plats, säger Jonas Haesert, VD Bürkert Sverige.

Läs hela intervjun här: https://bit.ly/3gSzzgM

 

Bürkert Sweden
Bjäre Plats 13
218 45 Vintrie
Malmö stad
Sverige
VAT nummer: SE5561166439

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.031