23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Fibertest helt enkelt med Trend Fibermaster

Elma och TREND Networks presenterar stolt TREND FiberMaster. OTDR, PON OTDR, Power meter och Ljuskälla samt Videoinspektionsprob. De är snabba och enkla att använda, och som en av de minsta OTDR på marknaden, är de smidiga att bära runt på.

Elma och TREND Networks presenterar stolt TREND FiberMaster. OTDR, PON OTDR, Power meter och Ljuskälla samt Videoinspektionsprob. De är snabba och enkla att använda, och som en av de minsta OTDR på marknaden, är de smidiga att bära runt på. Med den kraftiga gummibeläggningen är TREND FiberMaster skyddad mot fall och hårda miljöer.

TREND FiberMaster kommer i 4 modeller; Quad, multimode, singlemode och PON. TREND FiberMaster OTDR har både hög dynamisk räckvidd och korta dead zones, som ger den precision, som krävs för installation och felsökning. Den medföljande programvaran kan enkelt rapportera och certifiera i enlighet med gällande TIA-/ISO-/IEC-/IEEE-kraven med enkla godkänt/felresultat. TREND FiberMaster OTDR samt Powermeter och Ljuskälla levereras med en väska med en massa tillbehör.

 För mer information, kontakta Elma Instruments på 08-447 57 70 eller se mer på www.elma-instruments.se

Elma Instruments AB
Pepparvägen 27
123 56 Fasta
Stockholms stad
Sverige
VAT nummer: SE5565212890

Kontaktperson

TT
Thomas Thøgersen
tt@elma.dk

Sänd till en kollega

0.047