23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Full kontroll på temperaturen

Som huvudleverantör av WIKAs produkter kan vi på OEM Automatic erbjuda ett komplett sortiment av temperaturgivare, termometrar, temperaturvakter och dykrör. Vi hjälper dig med allt du behöver veta inom temperaturövervakning.

TEMPERATURÖVERVAKNING
Har du koll på temperaturen? Vi hjälper dig med allt du behöver veta inom temperaturövervakning. Hos oss på OEM Automatic hittar du temperaturgivare, termometrar, temperaturvakter och dykrör. Oavsett om temperaturmätaren ska sitta på en aseptisk yta eller en oljeplattform, har vi rätt produkt för dig. I vårt sortiment finns också temperaturgivare och mätare som är utformade för att uppfylla de höga kraven på hygien, rengöring och livslängd som finns inom livsmedels- och läkemedelsindustrin. Vår kundbas finns i hela Sverige och täcker allt från maskinbyggare, HVAC/R-kunder, VVS-kunder, fjärrvärme, vattenrening och energiverk till den tyngre processindustrin samt läkemedels- och livsmedelsbranschen. Nedan presenterar vi flera produktgrupper inom temperaturövervakning.


TEMPERATURGIVARE
Oavsett om du behöver RTD-givare eller termoelement så har vi temperaturgivaren för dig. Vi erbjuder kundanpassade givare med inbyggda eller separata transmittrar, kabelgivare och ytmonterade givare samt mer avancerade multipointgivare med upp till 100 mätpunkter.

 • RTD-givare: Pt100, Pt1000, NTC / Termoelement: K, J, E, N, T, S, R, B, K
 • Från -196 till +1700 °C
 • Utbytbara mätelement
 • Utsignal: givare / 4-20 mA / HART / Profibus / Fieldbus / IO-link

 

TERMOMETRAR
Vilken applikation du än har kan vi erbjuda en lämplig termometer för direktavläsning av temperaturen. Med temperaturområden från -200 till +700 °C, för kapillär- eller direktanslutning och visartavlor med diameter från 25 till 160 mm har vi en WIKA-termometer för nästan varje applikation.
Från enklare standardutförande till vibrationståliga, vätskefyllda visarhus, till ATEX-klassade och kundspecifika skalor. Önskar du dessutom komplettera termometern med gränslägeskontakter eller analog utsignal så fixar vi det.

 • Husdiameter från 25 mm till 160 mm
 • Bimetallutförande eller gasfyllda
 • Kompaktutförande eller med kapillärrör

 

TEMPERATURVAKTER
För att kontrollera och skydda en process och kringutrustning från överhettning eller nedkylning ger en temperaturvakt från WIKA en tillförlitlig övervakning.
I vårt sortiment hittar du analoga termometer-vakter, mekaniska-, elektriska- och kapillärvakter för både industri och process.

 • Kompaktutförande eller med kapillärrör
 • Med eller utan visartavla
 • Från -100C upp till +700 °C

 

DYKRÖR
Dykrör är en viktig komponent i temperaturmätningen. De används för att separera processen från områden runtomkring, vilket skyddar miljö och personal. Med ett dykrör kan driften fortsätta vid eventuellt instrumentbyte vilket ger lägre servicekostnad. 

 • Inskruv, fläns, svets, eller aseptiskt
 • Rostfritt stål, Hastelloy, Titan, Tantal, Keramik, Stellite, PFA, HALAR
 • Instickslängd upp till 5000 mm

Läs mer och kolla in produkterna HÄR.

Vi är OEM Automatic

OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag. 

Läs mer om oss HÄR

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.031