23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Varierande tekniker för temperaturmätning i sommarvärmen

Vi på OEM Automatic kan genom vår tillverkare WIKA och deras temperatursortiment hjälpa dig att få svar på alla frågor som berör någon form av temperaturmätning.

Hur varmt är det egentligen i solen en sommardag? Och hur varmt är det i ugnarna som används i diverse olika industrier? Med hjälp av WIKA:s temperatursortiment kan du inte bara få svar på dessa frågor, utan allt som berör någon form av temperaturmätning.

Via oss på OEM Automatic kan du ta del av WIKA:s temperatursortiment erbjuder allt från termometrar med visartavla, temperaturvakter och givare, till transmittrar med HART-protokoll och utomhus-termometrar i flera former och storlekar.

Vi på OEM Automatic har tillgång till WIKA:s breda och djupa sortiment. I och med vårt breda utbud hoppas vi kunna växa med både nya och befintliga kunder. 

Läs mer och kolla in produkterna HÄR.

Vi är OEM Automatic

OEM Automatic är en av Europas ledande leverantörer av komponenter för industriautomation. Ett brett och djupt sortiment, sammansatt av produkter från ledande tillverkare ger dig som kund en unik möjlighet att samla dina inköp från en leverantör. Våra produktspecialister och säljare har lång erfarenhet och hjälper dig att hitta den tekniskt bästa lösningen för just ditt företag. 

Läs mer om oss HÄR

OEM Automatic AB
Dalagatan 4
573 28 Tranås
Tranås kommun
Sverige
VAT nummer: SE5561871012

Sänd till en kollega

0.062