23948sdkhjf
Innehållet nedan modereras inte i förväg och omfattas därmed inte av webbplatsens utgivningsbevis.
Dela sida
Sponsrat innehåll

Företaget ni inte vill missa på Underhållsmässan 2022

En av Sveriges främsta experter på lyftlösningar, PMH International AB med över 45 års erfarenhet ställer ut på Underhållsmässan i Göteborg 31/5–3/6 2022.

Det kompletta produktprogrammet med ledande varumärken, spännande produktnyheter tillsammans med flera produktspecialister på plats gör det väl värt att besöka företaget i deras monter B04:22.

PMH International AB ställer ut lyftutrustning (traverser, svängkranar, telfrar, vakuumlyftare, lyftblock och lyftvagnar) i sin monter. Företaget erbjuder även samtal i enskilda mötesrum som kan förbokas redan idag.

Niklas Håkansson VD, PMH International AB
- Det är väldigt spännande att få vara ute på mässor igen. Vi har alltid mycket yrkesproffs som besöker vår monter och våra mötesrum är populära. Därför satsar vi ännu mer i år för att möta den stora efterfrågan som finns.

 

Traverser

Hanterar ni stora och tunga arbetsstycken som behöver lyftas och transporteras mellan arbetsstationer? Med en travers är detta enkelt, den nyttjar lokalens utrymmen optimalt och förbättrar ergonomin samtidigt som den ger en precis positionering av lasten. Traverserna går att montera i både tak och golv och finns tillgängliga i manuellt och elektriskt utförande. Traverserna kan fås både i stål och aluminium.

Svängkranar

En svängkran är en enkel, smart och robust lyftlösning som effektiviserar produktionsprocessen samtidigt som den optimerar användningsområdet för lyftutrustningen. Med sin okomplicerade och snabba installation på vägg, pelare eller betonggolv är svängkranen en kostnadseffektiv lyftlösning som sätter produktivitet och säkerhet i fokus. Svängkranen kan utrustas med flertalet lyftutrustningar som ger ert företag den flexibilitet ni behöver med enkla medel för att lyfta och transportera ert gods.

Telfrar

Att välja rätt telfer är en av de viktigaste aspekterna för att er travers eller svängkran ska kunna ge maximal produktivitet. En telfer ska inte bara lyfta, förflytta och sänka lasten. En telfer ska minska hanteringstiden och även skydda operatören/godset. Med sitt breda produktprogram erbjuder företaget telfrar för både lättare och tyngre industri med kapaciteter från 60 kilo till flera ton som effektiviserar er hantering.

Vakuumlyftare

En vakuumlyft är en mångsidig och flexibel lyftlösning som enkelt och effektivt hanterar gods av varierande material (säck, plåt, trä, plast, sten), storlekar och form. En stor fördel med en vakuumlyftare är att det går att bibehålla ett högt arbetstempo under ett helt arbetspass.  En vakuumlyftare är kostnadseffektiv lyftlösning som har låg initial kostnad och låg driftkostnad. Vakuumlyftarna finns i pneumatiskt eller elektriskt utförande och levereras med sugfötter som passar just ert gods.

Lyftblock

PMH erbjuder manuella lyftblock från världsledande tillverkaren KITO. I produktprogrammet finns det spaklyftblock för att dra, spänna, positionera och säkra laster vertikalt eller horisontellt för laster upp till 9 ton och snabblyftblock för manuella lyftarbeten för laster upp till 50 ton. Det som symboliserar alla manuella lyftblock från japanska KITO är hög kvalité, låg egenvikt och en säker konstruktion.

Lyftvagnar

PMH erbjuder ett komplett modellprogram av manuella och elektriska lyftvagnar för flertalet användningsområden. Lyftvagnarna används till att hantera kartonger, rullar, tunnor, lådor, säckar, plastbackar, skivor, kärl eller färdiga produkter. Det totala utbudet av lyftvagnar inkluderar rullyftare, gaffellyftvagnar, handtruckar, motorlyftvagnar, höglyftare, staplare, tiltvagnar, fatvändare och vågvagnar. Vagnarnas ergonomiska och användarvänliga design säkerställer effektiva och ergonomiska lyft med full mobilitet.

 

Om PMH International AB

PMH International AB med över 45 års erfarenhet är ett ledande företag med ett komplett produktprogram för lyft och materialhantering till den svenska industrin. PMH erbjuder ett totalkoncept inom “lyft” där även konstruktion, montage och service ingår.

Se hela utbudet från PMH International AB på

www.pmh.se

För att boka möte samtal i enskilda mötesrum mejla till info@pmh.se

PMH International AB
Ekenäsg 6
271 39 Ystad
Ystads kommun
Sverige
VAT nummer: SE5560352097

Kontaktperson

Sänd till en kollega

0.125